23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE TÖRENLERLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından çelenk konulması ile başlandı.
Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından Ermenek Lütfi Elvan Kent Meydanında başlayan programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Tahir YILMAZ, Garnizon Komutanı Sayın Cem KARA, Belediye Başkanımız Sayın Atila ZORLU, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Cüneyt DEMİRBAŞ, belediye meclis üyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çerçevesinde öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük bir coşku ile izlendi.
Programın ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları geleneksel hale gelen törende Belediye Başkanımız Sayın Atila ZORLU makamını Zehra-Galip Sumra Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Yağmur Demir’e devretti. Belediye başkanlığı koltuğuna oturan öğrencimiz yol çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca okullara kütüphane ve spor aletleri taleplerinde bulundu. Devir teslim töreni bittikten sonra Belediye Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlayarak öğrencimize hediye taktim etti.