Ana Duyurular >> BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KADİR GECESİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KADİR GECESİ MESAJI

21 Haziran 2017 Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KADİR GECESİ MESAJI

Kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, sabır denilen ahlaki özelliğimizi geliştiren, oruç ibadetiyle geçirdiğimiz Ramazan ayının sonuna yaklaşırken “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı Kadir Gecesini idrak etmenin sevincini yaşamaktayız.

Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan bekleyerek bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Böylesine mübarek bir gecede, tüm İslam âleminin ve hemşerilerimizin dualarının kabul olmasını diler, tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Uğur SÖZKESEN

Ermenek Belediye Başkanı