Ana Duyurular >> Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN'in Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

14 Haziran 2017 Çarşamba

Varlığını Türk Ulusunun huzur ve güvenliğine adamış olan Türk Jandarması, Milletimizin gönlünde önemli bir yere sahiptir. Ülkemizin birliğine karşı gerçekleştirilen terör faaliyetleri karşısında büyük kahramanlıklarla yapılan operasyonlarda da önemli bir görev üstlenen Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar takdire şayandır. Birliğin ve vatan topraklarının korunmasında fedakârca görev yapan Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Uğur SÖZKESEN

Ermenek Belediye Başkanı