Ermenek Belediyesi Haberleri >> KÜLTÜR ÜRÜNLERİ OSCAR YARIŞMASI

KÜLTÜR ÜRÜNLERİ OSCAR YARIŞMASI

10 Mart 2017 Cuma

KÜLTÜR ÜRÜNLERİ OSCAR YARIŞMASI

Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından düzenlenen ve 81 ilin katılımıyla gerçekleşecek “Kültür ürünleri Oscar yarışmasına” Ermenek Belediyesi “Ermenek Toros Helva” ile katılıyor.

İlçemizin kültürel tanıtımını yapmak, ulusal ve uluslararası Pazar ağı içerisinde yer alma olanağı bulabilmek adına 26 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kültür Ürünleri Oscar’ı Yarışmasına, Ermenek Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN Ermenek Toros Helva’yı aday ürün olarak gösterip başvuru yaptı.

Yaşama Dokunanlar Platformunun düzenlediği yarışmanın değerlendirme Jüri’si 15 Mart tarihinden itibaren ürün puanlamalarına başlayacak. Noter eşliğinde yapılacak değerlendirmeler www.yasamadokunanlar.com sayfasından canlı olarak izlenebilecek.