BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU MAHALLE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.

Belediye Başkanımız Sayın Atila ZORLU beraberinde birim Amirleri ile birlikte 24.09.2019 Salı günü İlçemiz Değirmenlik mahallesinde muhtar ve çok sayıda mahalle sakiniyle bir araya geldi.
Değirmenlik mahallesi sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini bire bir dinleyen Ermenek Belediyesi Başkanımız, mahalle sakinleriyle sorunları yerinde tespit ederek yapmayı planladığı ve mahallenin eksikleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.
Seçim sürecinden sonra başlattıkları gezici başkanlık ofisi uygulamasının halkımızın ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde katkısının zamanla daha iyi fark edileceğini belirten Belediye Başkanımız, bu tür faaliyetlerin mahalle muhtarları ile koordinasyonun devamlı surette süreceğini bildirdi.