BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU VATANDAŞIN DERTLERİNİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Atila ZORLU beraberinde Belediye Meclis üyeleri ve birim Amirleri ile birlikte 22.10.2019 Salı günü İlçemiz Meydan mahallesi Toki bölgesinde Mahalle Muhtarı, Site yöneticileri ve çok sayıda mahalle sakiniyle bir araya geldi.
Toki sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini yerinde tespit ederek tek tek dinleyen Ermenek Belediyesi Başkanımız, mahalle sakinleriyle yapmayı planladıkları hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi. Başkanımız Toki sakinlerinin isteklerinin en kısa sürede çözüme kavuşacağını bildirdi.
Seçim sürecinden sonra başlattıkları gezici başkanlık ofisi uygulamasının halkımızın ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde katkısının zamanla daha iyi fark edileceğini belirten Belediye Başkanımız, bu tür faaliyetlerin mahalle muhtarları ile koordinasyonun devamlı surette süreceğini bildirdi.