BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU VATANDAŞIN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Belediyemizce başlatılan gezici başkanlık ofisi mahalle toplantılarında yapılması öngörülen yerlerde çalışmalar sürüyor.
Bu çalışmalar kapsamında İlçemiz Toki bölgesinde kısa bir süre önce yapılan mahalle toplantısında toki sakinleri tarafından öncelikli olarak yapılması öngörülen durak’ın yapılma işlemi tamamlandı.
Kış aylarının da yaklaşmasıyla beraber bu bölgedeki vatandaşlarımız tarafından özellikle öğrencilerimizin okul servisi beklerken yağmur ve soğuk havadan etkilenmemeleri için istenilen durak için Belediye Başkanımız Atila Zorlu tarafından verilen talimatla Belediyemiz Zabıta Ekibi tarafından kısa bir sürede yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Toki bölgesi sakinleri, Belediye Başkanımız Atila Zorlu’ya kısa bir süre zarfında göstermiş olduğu bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.