BAŞKANIMIZ MAHALLE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.

Belediye Başkanımız Sayın Atilla ZORLU, meclis üyeleri ve birim Amirleri ile birlikte 22.08.2019 perşembe günü İlçemiz Güllük mahallesin de muhtar ve cok sayıda mahalle sakiniyle bir araya geldi.
Güllük mahallesi sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini tek tek dinleyen Ermenek Belediyesi Başkanımız mahalle sakinleriyle sorunları yerinde tespit ederek yapmayı planladığı çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.
Belediye Başkanımız devamında geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşanan sağnak yağmur nedeniyle oluşan sel felaketinde zarar gören Kızılkaya mevkiinde belediyemizce yapılan çalışmaları yerinde inceledi.