BAŞKANIMIZ VATANDAŞIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRMEYİ SÜRDÜRÜYO

BAŞKANIMIZ VATANDAŞIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Belediyemizce başlatılan gezici başkanlık ofisi mahalle toplantılarında yapılması öngörülen yerlerde çalışmalar sürüyor.
Meydan Mahallesinde vatandaşlarımız tarafından özellikle öğrencilerimizin okul servisi beklerken yağmur ve soğuk havadan etkilenmemeleri için istenilen durak için Belediye Başkanımız Atila Zorlu tarafından verilen talimatla Belediyemiz Zabıta Ekibi tarafından kısa bir sürede yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Meydan Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanımız Atila Zorlu’ya göstermiş olduğu bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.