BAŞKANIMIZIN ANKARA’DAKİ ÇALIŞMALARI MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Ankara’da Lütfi Elvan’la sürekli temas halinde olan Belediye Başkanımız Atila Zorlu’nun bu görüşmeleri meyvelerini vermeye başladı. Başkanımızın yaptığı açıklamada; Meclis ve Lütfi Beyle görüşmeler neticesinde 300 kişinin istihdam sağlayabileceği tekstil atölyesi projemizin yer tahsisi yapılmıştır ve kömür madenlerimizi yeniden açılması konusunda önemli adımlar atılmıştır. Ben bu konuda çok büyük emeği bulunun Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Hemşehrimiz Sayın Lütfi Elvan’a şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum dedi. Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde yapılan "Akıllı Şehirler" konferansına katılan Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Lütfi Elvan'a yaptığı ziyaretin ardından Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'i ve Atakan Ünver’i makamında ziyaret etti.