BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU BUGÜN BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Ermenek Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Belediye Meclis üyelerimizle beraber bugün İlçemize yeni göreve başlayan yeni İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Yanar’ı makamında ziyaret etti ve yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundular. Emniyet Müdürümüz bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkanımız Atila Zorlu ve beraberindekilere teşekkür etti.
Belediye Başkanımız daha sonra Ermenek Devlet Hastanesine geçerek burada Başhekimlik görevine atanan Hakan Yakut’u yerinde ziyarette bulunan Başkanımız buruda bir süre sohbet ettikten sonra Hastane Başhekimimize yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dileyen Başhekimimiz Başkanımız ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.