Belediye Başkanımız Atila Zorlu Göreve Başladı

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri neticesinde Ermenek Belediye Başkanı seçilen Atila ZORLU 04.04.2019 Perşembe günü saat 10:00 'de Belediyemiz Başkanlık Makamında yapılan devir teslim töreniyle Ermenek Belediye Başkanlığı görevine başladı.
Yeni Belediye Başkanı Atilla Zorlu devir teslim aşamasında yaptığı konuşmasında; “Uğur Başkanımın Ermenek’in her yerinde imzası bulunuyor.Memleketimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.Kendisinin tecrübesinden her zaman yararlanmayı düşünüyorum”dedi.Daha sonra Özgür Karamanlı Kon-Er adına her iki başkana da plaket verdi.

Törene katılan Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,Ak Parti Meclis Üyeleri ,iyi parti başkanı teşkilat üyeleri,Chp İlçe Başkanı ve üyeleri,Yeni seçilen muhtarlar,ve vatandaşlar Başkan Atilla Zorlu’yu tebrik etti.

Devir teslim töreninin ardından kent meydanında ,bir koç,bir teke ve bir dana kurban edildi.Ermenek İlçe Müftüsü Namık Karaahmetoğlu dua etti. Hayırlı olmasını diledi.Yeni seçilen muhtarları da derneklerinde ziyaret eden Zorlu sonra makama geçerek tebrikleri kabul etmeye devam etti.