Belediye Başkanımız Atila ZORLU ilçemiz mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Ermenek Belediye Başkanımız Atila ZORLU köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Belediye meclis toplantı odasında 14:00 da başlayan toplantıda Belediye Başkanı Atilla Zorlu bir konuşma yaptı. Konuşmasında: Hepiniz hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Ermenek’i bir bütün olarak görüyorum. Köyleri de kucaklayan bir anlayışla hareket edeceğim. Biz bir aileyiz. Hep birlikte Ermenek ve köyleri için çalışacağız. Bu tür toplantıları ayda bir yapalım. Birbirimizle istişare edersek hizmet konusunda sıkıntı yaşamayız. Bu beş yıl boyunca güzel işler yapacağımıza inanıyorum.Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlar da toplantı için Belediye Başkanımız Atilla Zorlu’ya teşekkür etti.