BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU MAHALLE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.

Belediye Başkanımız ve birim amirleri 10.06.2019 Pazartesi günü öğleden sonra İlçemiz Kebendibi, Başpınar ve Sandıklı Mahallelerinde muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Kebendibi, Başpınar ve Sandıklı Mahalle sakinlerinin sorunlarını bire bir olarak dinleyen Belediye Başkanımız acil olarak çözülmesi gereken konuları yerinde tespit ederek yapmayı planladığı çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.
Seçim sürecinden sonra başlattıkları gezici başkanlık ofisi uygulamasının halkımızın ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde katkısının zamanla daha iyi fark edileceğini belirten Belediye Başkanımız mahalle muhtarları ile koordinasyonun devamlı surette süreceğini bildirdi.