BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Belediyemizce ilçemizde eğitim öğretime destek verilerek öğrenim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin koşullarının iyileştirilmesi amacıyla İlçemiz Seyran Mahallesi Kuruseki mevkiinde bulunan bazı okullarımızı Belediye Meclis üyelerimizle birlikte gezerek okul idarecilerinden ve öğrencilerden okul ihtiyaçları hakkında bire bir dinleyerek bilgiler aldı.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu konuşmasında, kendininde bi eğitimci olduğunu belirterek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olduğunu, okulların eksikliklerinin Belediyemiz imkanları doğrultusunda karşılanmaya çalışılacağını, ihtiyaç görülen yerlerde gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.
Başkanımız ayrıca bölgede bulunan diğer okullarımızı da en kısa zamanda ziyaret edeceklerini belirtti.