BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU ÖĞRETMENLERİMİZLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçemiz Öğretmenleri, Belediye Başkanımız Atila Zorlu’nun onurlarına verdiği kahvaltıda buluştu
Ermenek Turkuaz Mesire Alanında İlçemiz Öğretmenlerini bir araya getiren kahvaltıda Belediye Başkanımız Atila Zorlu, böylesi bir kutsal günde sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyorum diyerek, ne yaparsak yapalım siz öğretmenlerimizin emeğini ödeyemeyiz. Sizleri yılda bir güne sıkıştırmak asla mümkün değil ama bir kahvaltı ortamı hazırlayarak sizleri bir araya getirmek ve sizlerle birlikte olmak istedik. Hepinizin Öğretmenler gününü ayrı ayrı kutluyorum diye konuştu.
Hoş sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda Öğretmenlerimiz de bu davranışlarından ötürü Belediye Başkanımıza memnuniyetlerini dile getirerek kendilerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.