BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediyemizce ilçemizde eğitim ve öğretime destek verilerek öğrenim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin koşullarının iyileştirilmesi amacıyla gezilerine devam ediyor.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu bugün Ermenek İmam Hatip Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Başkanımız, okul ihtiyaçları ve eksikleri hakkında bilgiler aldı. Okul çevresini de gezen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkanımız okulun eksikliklerinin Belediyemiz imkanları doğrultusunda karşılanmaya çalışılacağını ve ihtiyaç görülen yerlerde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.