Belediye Başkanımız Atila Zorlu yaklaşık 4000 kişiye yemek verdi.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu 4000 kişiye yemek verdi.
31 Mart 3019 Mahalli İdareler Seçimleri neticesinde Ermenek Belediye Başkanı seçilen Atilla Zorlu vatandaşlara 06.04.2019 Cumartesi günü üç ayrı yerde yemek verdi.
Kesilen kurbanların etinden yapılan yemeğe ilgi oldukça fazlaydı. İlk olarak saat 12:00 da Keçipazar mahallesinde bulunan eski Kur’an kursunun olduğu bölgede vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. Daha Sonra 13:30 da Seyran mahallesinde afet konutlarının olduğu bölgede yemek verildi. Ardından 14:00 da Kent Meydanında vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.
Toplu yemek alanlarına katılamayan yaşlı ve hasta vatandaşlara belediye başkanı kendi eliyle evlerine yemek ulaştırdı ziyaret etti.
Vatandaşlar Başkan Atilla Zorlu’yu alkışlarla karşıladı. Başkan Atilla Zorlu vatandaşların masasına giderek verdikleri destek için teşekkür ederek vatandaşlarla sohbet etti. Yemek sonrası dualar edildi.