Belediye Baskanımız Atila ZORLU’nun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

Bütün ülkelerde birlik,beraberlik,dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan,işçi ve emekçi kardeşlerimizin barışçı ve demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs, emeğin değerinin vurgulandığı özel bir gündür. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, iş ve çalışma hayatındaki çeşitli sorunların dile getirilmesi, çözüm önerilerinin ortaya konulması, hak ve hukuk çerçevesinde karşılıklı dengenin kurulması adına kutlanmaktadır.
1 gün değil her gün işçimizin yanında olup haklarını savunmak, alın terleri kurumadan emeğinin hakkını vermek görevimizdir.
Bu vesile ile evlerine ekmek götürmek için alın terleriyle yılmadan çalışan, işçi ve emekci kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutluyor çalışma hayatlarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Atila ZORLU -  Belediye Başkanı