BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU’NUN 2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR FARKINDALIK HAFTASI MESAJI

Lösemili Çocuklar Haftası minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Lösemi bir kan hastalığıdır ve kan hücrelerimizin yapım yeri olan kemik iliğinde ortaya çıkar.
Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır ve mutluluk en önemli ilaçlardan birisidir. Onları mutlu ederek ve onlara destek olarak bu hastalığı yenebileceklerini bilmeliyiz. Biliyoruz ki bu hastalıklarda en önemli tedavi moraldir. Bizlerde onların morallerini yükseltmek umutlarını yeşertmek için elimizden geleni yapmalıyız. Her şeyden önce bu bizim insani ve vicdani bir görevimizdir.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Lösemi ile mücadelelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu belirterek, Bu duygu ve düşüncelerle 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder, kanserle mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim.
Atila Zorlu - Ermenek Belediye Başkanı