BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU’NUN MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA MESAJI

İstiklal Marşı’mızın yazarı, İstiklal Harbi’mizin büyük mücadele adamı, ilim, irfan geleneğimizin en mühim halkalarından biri olan Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Vefatının 83. Yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz.
Bugün bizlere düşen görev; milli birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarını, milletimizin bağımsızlığa olan tutkusunu, vatan ve bayrak sevgisini, mücadeleci ruhunu en iyi biçimde tasvir eden büyük dava adamı Mehmet Akif Ersoy’u ve eserlerini iyi anlamak ve gelecek nesillere aktarmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; eserleri ve hayatıyla bir fazilet abidesi olan Mehmet Akif Ersoy’u vefatının yıldönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Atila Zorlu – Ermenek Belediye Başkanı