BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU’NUN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmenlerimiz, hayatı bize öğreten, bizi hayata hazırlayan en değerli rehberlerimizdir diyen Belediye Başkanımız Atila Zorlu, kendisinin de bir Eğitimci olduğunu belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:
Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakârlık, isteyen saygın mesleklerin başındadır. Dolayısıyla öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.
Öğretmenlik; gücünü sevgiden alan kutsal bir meslektir. Öğretmenlerimiz, hayatı bize öğreten, bizi hayata hazırlayan en değerli rehberlerimizdir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdikleri özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz.
Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın eğitiminde ve yarınlara hazırlanmasında kutsal bir rol alan, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, bu kutsal mesleği seçen emekli ve halen görevde olan Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Atila Zorlu – Ermenek Belediye Başkanı