BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU’NUN YENİ YIL MESAJI

Acı ve tatlı hatıralarıyla 2019 yılını geride bırakıp, Yeni umut ve beklentilerle 2020 yılına giriyoruz.
Yeni yılın Türkiye, dünya ve insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten uzak güzel günler getirmesi dileğiyle sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir. Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı en samimi duygularımla kutluyor, 2020 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli hemşerilerime huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Atila Zorlu – Ermenek Belediye Başkanı