BELEDİYE BAŞKANIMIZ SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI YERİNDE DİNLEDİ.

Belediye Başkanımız Atila ZORLU ve birim amirlerimiz ile birlikte imar, kent ve sosyal sorunları yerinde dinlemek için söz verdiği gibi gezici başkanlık ofisi uygulamasına devam ediyor.
10.06.2019 Pazartesi günü sabah Belediye Başkanımız ve birim amirlerimiz İlçemiz Seyran Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesini ziyaret ederek, sanayi esnafının sorunlarını, beklentileri ve ihtiyaçları hakkında yerinde görerek yerinde çözüm üretmek amacıyla esnafları tek tek dinledi.
Belediye Başkanımız Atila ZORLU, sanayi esnafıyla yapılan toplantı sonunda Belediyemiz ve vatandaşlarımız arasındaki koordinasyonun sağlanması neticesinde halkımızın sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını, Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasıyla önümüzdeki beş yılda Ermenekli hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum dedi.