BELEDİYE BAŞKANIMIZ TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANI MİLLETVEKİLİMİZ LÜTFİ ELVANI ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkanımız Atilla Zorlu hemşehrimiz Mersin Milletvekili Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ı Mecliste makamında ziyaret etti. Ziyaret saat 14:00 da gerçekleşti.Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

Görüşmenin ardından başkanımız Atilla Zorlu'nun yaptığı açıklamada :"Değerli büyüğümüz, TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan beyefendiyi makamında ziyaret ederek önümüzdeki 5 yılda Ermenek' e hizmet için, desteklerinin devam etmesini rica ettik.HERŞEY ERMENEK İÇİN "dedi.