BELEDİYE BAŞKANIMIZ UĞUR SÖZKESEN ‘İN İSRAİL KATLİAMI İÇİN KINAMA MESAJI

ABD Başkanı Trump’ın fitilini ateşlediği bu insanlık dışı katliamlar sadece Filistin’e karşı değil, tüm İslam Âlemine karşı yapılmış çirkin bir eylemdir. İslam âleminin en önemli emanetlerine ev sahipliği yapan Kudüs’ün ABD ve İsrail’in bitmek bilmeyen hırslarına alet edilmesi, bölge barışına vurulan ağır bir darbedir. Hesapsızca atılan bu adımlar yüzünden dökülen masumların kanının hesabı Allah katında elbet en ağır cezayı bulacaktır.

Yaşanan bu dramın bir an önce durmasını ve orada bulunan Müslüman kardeşlerimizin huzura en kısa sürede kavuşmasını temenni ediyor, şehit kardeşlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.