Belediye Başkanımız Uğur Sözkesen’in Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası mesajı

Belediye Başkanımız Uğur Sözkesen'in Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası mesajı

Ermenek Belediye Başkanımız Uğur Sözkesen “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Sözkesen mesajında; “Engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihiyle içinde bulunduğu bir durum olmadığı gibi her sağlam bireyin de birer engelli adayı olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Hayata tutunma noktasında azmin ve sabrın en güzel örneğini sergileyen bu insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani bir görevdir. Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası vesilesi ile tüm görme engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum. Her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.