Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN’in “Şehit ve Gaziler Haftası” mesajı:

Türk Milleti, vatan topraklarına göz dikenlere karşı girdiği savaşlardan eşi benzeri olmayan destanlar yazarak hep zaferlerle çıkmıştır. Bugün bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve özgürce yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz. Söz konusu vatan olduğunda bu milletin gözü hiçbir şeyi görmez. Bu millet Kurtuluş Savaşı ve sonrasında da olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı gösterilen dik duruşla da vatanına bağlılığını göstermiştir. “Şehitler ve Gaziler Haftası” olarak anılan bu özel haftada, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.