Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN’in yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Okullarımızın açıldığı bu pazartesi milyonlarca öğrencimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, Millî Eğitim camiamız ve bizler için çok heyecan verici bir gün. Toplum olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak gibi gerçekten de çok ağır bir sorumluluğu sırtımızda taşıyoruz. Gelişen, büyüyen Türkiye yolunda çocuklarımız bizlerin umududur. Bu nedenle çocuklarımız ne denli kaliteli ve nitelikli yetişirse, bizler de o geleceğe o denli emin adımlarla yürümüş oluruz. Bu bilinçle belediye olarak eğitim öğretim hayatlarında öğrenci ve öğretmenlerimize desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
Yeni eğitim-öğretim yılının başta, yüreği okuluna kavuşmanın mutluluğu ile çarpan sevgili çocuklarımıza ve ailelerine, fedakâr ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı olmasını diliyor, sevgilerimi sunuyorum.