BELEDİYE BAŞKANIMIZA KÜÇÜK JİMNASTİKÇİLERDEN ZİYARET

Belediye Başkanımız Atila ZORLU Ermenek’in ilk küçük jimnastik yıldızlarını makamında ağırladı. Konuşmasında küçük kızlarımıza 23 Nisan 2019 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergiledikleri gösterileri çok beğendiğini ifade etti. Belediye sorumluluk alanının sadece alt yapı çalışmalarından ibaret olmadığına dikkat çeken belediye başkanımız, ‘’insanın niteliğini ne kadar arttırabilirsek bu şehri o kadar geliştirebiliriz, bu yüzden yetişen nesillerimizi önemsiyorum’’ diye dile getirdi. Antrenörleri Zeynep BOZCU ‘ya da teşekkürlerini ileterek spora, sanata ve kültüre önem verdiğini, sporun hayatımızın her anında olması gerektiğini ve her zaman yanlarında olacağını belirtti.