BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN TURNUVAYA KATILAN ÖĞRENCİLERE JEST

Belediye Başkanımız Atila ZORLU 2018-2019 Öğretim Yılı okul sporları içerisinde 8-13 Nisan tarihleri arasında, 15-16 yaş erkekler kategorisinde yapılan voleybol turnuvasında, Karaman Spor Lisesini de yenerek 1.olan Ermenek Uysal-Hasan Kalan Fen Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Konuşmasında spora ve sporcuya verdiği önemi belirterek her zaman yanlarında olacağını dile getirdi. Belediye Başkanımız sporcularımızı ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarını ölümsüzleştiren fotoğraflarını çerçeveleterek hediye etti. Bu ziyaretin ardından küçük bir kutlama yapmak için mesire alanında yemek vererek başarılarının devamını diledi.