Belediye Başkanımızdan Yaşlılar Haftası Mesajı:

18-24 Mart Yaşlılar Haftası, yaşlılarımızın yaşamımızdaki yerini hatırlamak açısından önemli bir haftadır. Toplum olarak duyarlı olmamız gereken konular arasında yer alan büyüklerimize hürmet noktasında bizden sonraki nesillere örnek olmalıyız. Bizi büyüten koruyup kollayan büyüklerimizi, kendi rahatımız için huzur evlerinde yalnızlığa terk etmemeliyiz. Huzur evleri devletimizin kimsesiz yaşlılar için yaptığı muazzam bir hizmettir, onları ziyaret etmek de hepimizin görevidir. Yaşlılarımızı asla bir yük olarak görmeyip aksine onların varlıklarından mutluluk duyan bir toplumun fertleriyiz bizler.
Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum.

Uğur SÖZKESEN
Ermenek Belediye Başkanı