Belediye Başkanımızın 29Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması:

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 94. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Bundan 94 yıl önce Türk Milleti başkalarının egemenliğinde yaşamayacağını destansı mücadelesiyle tüm dünyaya ilan etmiştir. Elde edilen bu büyük zafer şehitlerimizin kanları ve ecdadımızın fedakârlığı sayesindedir. Bize düşen Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi hep birlikte korumaktır. İnanıyorum ki Asırlarca kardeşlik içinde yaşayan ülkemizin evlatları, bölünmez bütünlüğümüzü ilelebet sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete göç etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Uğur SÖZKESEN