Belediye Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı:

Aile kurumunun temel taşı olarak toplumsal hayatta belirleyici rol üstlenen kadınlarımız, koşulsuz sevgi ve hoşgörüleriyle yetiştirdikleri çocuklarla da geleceğimizin şekillenmesine önemli katkılar sağlamaktadırlar. Bizim dinimizde kadına ve annelerimize çok değer verilmektedir. Bizde Ermenek Belediyesi olarak kadınlarımızın sosyal ve kültürel hayata katılımını arttırmak adına kadın meclisi çalışmaları, kadın el sanatları öğrenme ve geliştirme eğitimlerini destekleyerek önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bugün kadının desteklenmesi milletimizin güçlenmesi demektir.

Bu vesile ile başta ilçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlar, saygılar sunarım.

Uğur SÖZKESEN
Ermenek Belediye Başkanı