Belediye Başkanımızın 10 Kasım Mesajı:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  79. yıl önce aramızdan ayrıldı. Geleceğe ışık tutan fikirlerin sahibi Mustafa Kemal ATATÜRK, sadece bizi değil tüm dünyayı etkileyerek hafızalara kazınan büyük bir devlet adamıdır. Cumhuriyet nesilleri olarak bizlere düşen vazife de, Ata’mızın mirasına sahip çıkarak ülke bütünlüğümüzü korumak ve demokrasi standartlarını her geçen gün yükseltmektir.

Türk Milletinin istikbali uğruna yaptıkları için Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere milli mücadelemizin kahramanlarına, şehit ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Uğur SÖZKESEN
Ermenek Belediye Başkanı

*Bilgi: Atatürk’ün Ölüm Yıl Dönümü Anma Törenleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım 2017 günü saat 09:05′ te bütün Sivil Savunma ve diğer kuruluşların sirenleri, 2 dakika süre ile sarı ikaz ( düz siren sesi ) şeklinde çalınacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur.