BELEDİYE ZABITA EKİPLERİMİZ BUGÜN KASAPLARDA BİR TAKIM İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediyemiz Zabıta Memurları ve Veteriner Hekim tarafından ilçemiz kasaplarında inceleme ve denetlemelerde bulunuldu. Veteriner Hekimimiz tarafından yapılan incelemelerde, vatandaşın hijyen şartları çerçevesinde ve huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla öncelikli olarak hijyen koşulları, mühürsüz et, kaçak et, ortam temizliği ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapıldı. Yapılan İncelemeler neticesinde eksikleri bulunan kasaplara yasal işlem uygulandı. Zabıta ekiplerimiz tarafından eksiği olmayan esnaflarımıza da gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür edildi.