BELEDİYEMİZ FİKRET ÜNLÜ ANISINA VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLİYOR

Geçtiğimiz yıl vefat eden Devlet Eski Bakanımız Fikret Ünlü’nün anısını yaşatmak ve hatıralarını gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla Ermenek Belediyesi 1. Geleneksel Fikret Ünlü Voleybol Turnuvası adı altında düzenlenecek turnuvaya İlçemiz kamu kurum ve kuruluşları, Güneyyurt ve Kazancı Belediye Başkanlıkları, sivil toplum örğütleri, Ermenek MYO ve vatandaşlarımızın katılımı ile yapılacak olup, Turnuvaya takım olarak katılmak isteyenlerin 12 kişilik takım listelerini en geç 03.02.2020 Pazartesi mesai bitimine kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.