BELEDİYEMİZ TARAFINDAN 1. ERMENEK TARİH–TOPLUM–DEVLET ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Geçtiğimiz günlerde Vefat eden Prof. Dr. Mustafa Kafalı anısına Belediyemiz  tarafından 20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında ilçemizde BELEDİYEMİZ TARAFINDAN 1. ERMENEK TARİH–TOPLUM–DEVLET ÇALIŞTAYI yapılacaktır.

Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Prof. Dr. İsa Çalışkan, Prof. Dr. Haydar Çakmak, (E) Dz. Kur. Alb. Armağan Cahit Dilek ve Dr. Dursun Dağaşan tarafından organize edilen, Türklerde Devlet  Felsefesi ve Yönetimi konusunda uzman olan 22 profesörün de katılacağı çalıştayda ‘’ Hun, Göktürk ve Uygar Dönemi Türklerde Devlet Anlayışı, Asya Türk Devletlerinde Devlet Felsefesi, Ön Asya Türk Devletleri, Osmanlı Devleti Devlet Felsefesi ve Yönetimi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kuruluşunun Felsefesi Temelleri’’ konuları hakkında katılımcılara bilgiler verilecektir.