BELEDİYEMİZ ZABITA EKİBİ DENETİMLERE BAŞLADI

Belediyemiz Zabıta amirliği ekibi ve veteriner hekim denetiminde Ramazan ayında vatandaşın hijyen şartları çerçevesinde ve huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlere başladı. Özellikle Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan Pidesi ve kasaplardaki etleri inceleyen ekipler belirli aralıklarla bu işlemi gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.
Veteriner hekim ve zabıta ekibi, denetimlerinde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, gramaj, kaçak et, mühürlü et, ortam temizliği, çalışanların temizliği konusunda incelemeler yaptı. Yapılan denetimler de eksiklikleri olan esnaflara yasal işlemler uygulandı.
Denetimlerin ardından belediye başkanımız ekiple bir araya gelerek yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için bu çalışmaları titizlikle sürdürmelerini belirtti. Denetimler sonrası raporları inceleyen belediye başkanımız halkın sağlığı ve güveninin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek eksikliklerin en kısa sürede giderilmesini istedi. Eksiği olmayan esnaflarımıza ise gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.