BELEDİYEMİZCE İPEK BÖCEĞİ YETİŞTİRİCİLİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

Ermenek Belediyesi’nin organize ettiği İlçemizde ipek böceği yetiştiriciliği ile ilgili toplantı düzenleniyor.
Ankara Kozabirlik Kooperatif Müdürü Kenan Gecengi ve Kozabirlik Kooperatif Muhasebecisi Mustafa Tan tarafından 14 Şubat Cuma günü ilçemiz Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkez’inde Saat 11:00 de halkımıza ve çiftçilerimize bilgilendirilme toplantısı düzenlenecektir.
Yapılacak olan bu toplantıya bütün halkımızın ve çiftçilerimizin katılmalarını önemle rica ederiz.