BELEDİYEMİZCE OKULLARIMIZDA KİLİTLİ PARKE TAŞI TAMİRATLARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz Zehra Galip Sumra Atatürk İO Okul bahçesi içerisinde kilitli parke taşı yenileme ve tamirat çalışmalarına başlandı.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu konuyla ilgili olarak, yeni eğitim ve öğretim yılının yaklaşmasıyla beraber okullarımızda gerekli görülen sorunları ve ihtiyaçları Belediyemizce karşılamaya devam ediyoruz. Eğitimde Belediyemiz olarak her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile birlikte yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler, başarılar dilerim.