BELEDİYEMİZDEN KAR YAĞIŞINA ANINDA MÜDAHALE

Ermenek Belediyesi gece saatlerinde yoğun bir şekilde başlayan ve halen ilçemizde sabah saatlerinde de etkisini gösteren kar yağışına müdahale etmeyi sürdürüyor. Ermenek Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışına anında müdahale ederek, Toplu taşıma güzergahları, hastane, okul gibi öncelikli yolların sürekli açık tutulması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Karla mücadele ekipleri tarafından insan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu yerlere öncelik verilerek kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediliyor.