Belediyemizden Mahallelerimize Hamur Yoğurma Makinesi

Ermenek Belediye Başkanı Uğur SÖZKESEN, ilçemizdeki bütün mahalle muhtarlıklarına hamur yoğurma makinesi hediye etti.

Belediye olarak her zaman ve her koşulda vatandaşın yanında olduklarını belirten Belediye Başkanımız, " Belediye olarak, ilçemize 17 tane ekmeklik inşa ettik ve kadınlarımızın geleneksel usulde ekmeklerini yapmaları için imkân sağlamaya çalıştık. Hamur yoğurma makinelerini de işlerini daha da kolaylaştırmak için Mahalle muhtarlarımıza zimmetle verdik. Vatandaşlarımız diledikleri zaman mahalle muhtarı ile irtibat kurup hamur yoğurma makinelerini kullanabilecek. Belediye olarak üreten kadınlarımıza, vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun İnşallah" dedi.

05.01.2018 Cuma günü saat 16.00’da Ermenek Belediye Meclisi üyelerinin de katılımı ile 16 adet hamur yoğurma makinesi Belediye binası önünde mahalle muhtarlarına teslim edildi.