Belediyemize ait Parke üretim tesisi yeniden faaliyete açıldı.

İlçemiz Seyran Mahallesinde Belediyemiz kademe binasının doğusunda bulunan alanda daha önce üretimi durdurulan Belediyemize ait Parke üretim tesisi yeniden faaliyete açıldı.
Parke üretim tesisinde ilçemiz cadde ve sokaklarında bozuk olan veya ihtiyaç bulunan yerlerde kullanılmak üzere günlük yaklaşık olarak 12.000 kilitli parke taşı ve bordür taşı üretimi yapılması ile cadde ve sokaklarımızın çamur vb. etkenlerden temizlenerek halkımızın mağduriyetlerinin giderilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.
Kilitli parke taşı üretiminin yapılması ile dışardan satın almak zorunda kalmayacağımızdan nakliye vb. maliyetler olmayacağı için daha ekonomik ve kaliteli parke taşı üretiminin yapılabileceği, ihtiyaç fazlası parke taşının da talep olması halinde satılarak gelir elde edileceği, ayrıca parke tesisinde 10 kişinin çalıştırılmak suretiyle ilçemizde yeni bir istihdam alanı yaratılarak işsizlik sorununun çözülmesine katkı sağlanmaktadır.