BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU: ERMENEK ‘İ YENİDEN BİLİM, KÜLTÜR VE ÇEVRE ŞEHRİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Bitki araştırmaları toplantısı 06-07 Eylül 2019 tarihleri arasında Ermenek'te yapılmaya başlandı.
Flora araştırmaları derneği tarafından ve Ermenek Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen bitki Araştırmaları toplantısı bugün saat:09.30 da Selçuklu otel de başladı.
Ermenek Belediyesi olarak önümüzdeki bir ay içerisinde ilk olarak 20-22 Eylül tarihleri arasında Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Prof. Dr. Ümit Özdağ, Prof. Dr. Ahmet Taşağıl ve Prof. Dr. Özcan Yeniçeri önderliğinde 50 yakın akademisyenin katılacağı 1. Ermenek Tarih-Toplum-Devlet çalıştayı,
1-3 Ekim tarihleri arasında Ceviz yetiştiriciliği konusunda Ülkemizin en başarılı ismi Prof. Dr. Turan Karadeniz Başkanlığında ve Yalova Atatürk Bahçe Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Yılmaz Boz Önderliğinde Ceviz Çalıştayı ve yine ilçemizde 12-13 Ekim Ermenek Turizmi Sempozyumu düzenlenecektir.