ÇOCUKLARDA BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMINA YÖNELİK KONFERANS YAPILDI

Belediyemizce, Gelişen Teknolojinin bilinçsizce kullanılmasında çevremize ve kültürümüze verdiği zararlardan dolayı halkımızı ve gençlerimizi bilinçlendirmek amacıyla bugün saat 13:30 da Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde KMÜ SHMYO Çocuk gelişimi Öğretim görevlisi Alper Yusuf Köroğlu tarafından Çocuklarda Bilinçli Teknoloji Kullanımına yönelik Eğitim Konferansı düzenlendi.
Katılımcıların oldukça memnuniyetle dinlediği konferansta, Alper Yusuf Köroğlu tarafından dünden bugüne çocuklar için teknolojinin gelişimi, gelişen teknolojinin çocuklarımız üzerindeki etkisi, çocuklarımızın tarafından teknolojinin nasıl kullanılması yönündeki bilgiler ve çocuklarımızın yaşlarına göre internet ve teknoloji kullanımı hakkında çocuklarımıza karşı ebeveyinler olarak neler yapılabileceği hakkında bilgiler aktarıldı.
Bilgi ve görüş alışverişin karşılıklı yapıldığı konferansın ardından Belediye Başkanımız Atila Zorlu Konferansa katılımından dolayı Alper Yusuf Köroğlu hocamıza teşekkür ederek bugünün anısına kendisine plaket takdim etti.