DENETİMLİ SERBESTLİK TEMİZ ÇEVRE PROGRAMI

Ermenek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Programı” kapsamında Ermenek Belediye Başkanlığı işbirliği ile temiz çevre etkinliği bugün saat:11.00 Santral parkta yapıldı.
Programa Ermenek Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Merve AYGÜL, Ermenek Cumhuriyet Başsavcı vekili Çağrı BASBATAN, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Zehra SEZER, Ermenek Belediye Başkanı Atila ZORLU, Ermenek Belediye Meclis üyelerimiz ve daire amirleri katıldı. Etkinlik kapsamında santral parkın temizliği, çevre düzenlemesi ve korkulukların boya ve temizleme işleri yapıldı. Programın devamında Belediyemiz tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.