Ermenek.bel.tr Belediye Web Sitemiz yenilendi…

Ermenek.bel.tr Belediye Web Sitemiz yenilendi

Ermenek Belediyemizin Resmi Web Adresi olan www.ermenek.bel.tr yeni yüzü ve tasarımı ile yayında… Belediye renklerimiz ve Ermenek Turkuaz Gölünün ana tema olarak kullanıldığı yeni web sitemizde; Duyurular, Haberler ve Etkinliklere çok daha kolay ulaşım imkânı sağlandı. Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN yaptığı açıklamada; "Yeni internet sitemiz hem görsel hem de işlevsel olarak daha iyi bir konuma getirildi. Belediye şirketimiz olan Ermenek Turkuaz Turizm Şirket işletmelerinin ayrı sayfa ve bölümlerde daha detaylı tanıtımları yapıldı. En son güvenlik yamaları ile birlikte Sanal Pos ödeme sayfasıda entegre edilerek, Google ve diğer arama motorlarında daha fazla listelenmesi içinde özel içerik çalışması yapıldı." dedi.  Web Sitemizin bazı içerik ve bölümlerinde yazım çalışmaları devam etmekte olup kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır.
Yeni web sitemize ait birkaç özellik aşağıdaki gibidir;
*Yeni Web Sitemizde Ana Sayfada üst kısma eklenen “Yeniden Başlamak İçin Ermenek 1001” sayfası ile Ermeneğe ait Tarihi ve Turistik yerlerin video ve tanıtım broşürleri ziyaretçilerimizin indirip bakabileceği şekliyle eklenmiştir. Ermenekle ilgili sizlerden bilgi ve tanıtım belgesi isteyen herkesi bu sayfamıza yönlendirebilirsiniz. *“Yeniden Başlamak İçin Ermenek 1001” adlı www.ermenek.bel.tr/ermenek1001 bölümümüz de ayrıca Ermenek ilçemize ait “Yeniden Başlamak İçin Ermenek 1001” adlı yeni basılan bu değerli Turizm kitabımız PDF formatında indirilmeye açılmıştır. Böylelikle kitabı ulaştıramadığınız herkese kolaylıkla buradan temin etmesini sağlayabilirsiniz. *Yeni Web Sitemizde ayrıca www.ermenekturkuaz.com/odeme.php altyapısıyla oluşturulan Sanal Pos ile Spor Salonu, Sauna&Hamam, Kuru Temizleme, Turkuaz Restaurant, Tekne Tur Ücretleri, Soğuk Hava Deposu, Parke Tesisi dahil işletmelerimize ait tüm ödemelerin Online (Çevrimiçi) Kredi Kartı ile yapılabilmesine de olanak sağlanmıştır. *Yeni Web Sitemizde Ana sayfaya eklenen “Çevreyi Koruma Çalışmalarımız” adlı bölüm altında ise Ermenek Belediyesi olarak Çevre ve Doğa Koruma projelerimizin ayrıntılı tanıtımı yapılacaktır. *Yeni Web Sitemizde “Meclis Kararları” Bölümü Ana Sayfaya taşınarak daha kolay bir ulaşım imkânı sağlanmıştır. *Yeni Web Sitemizde yer alan “Ermenek Konukevi” linkine tıklandığında Konukevimizin kendi sitesi olan www.konukevi.ermenekturkuaz.coma bağlanmakta ve burada Ermenek Konukevi ile ilgili detaylı bilgi ve resimlere erişebileceğiniz gibi aynı zamanda 25 farklı dilde görüntüleme olanağıyla oda satışı yapılabilmektedir. İnternet üzerindeki Otel arama motorlarına da entegre edilen Konukevi Web sitemiz, Karaman ve Bölge Otel aramaları yapıldığında listelenerek; hem Ermenek tanıtımına katkı sağlayacak hemde istediğiniz odayı istediğiniz tarih ve saatte Banka Kartınız ile online (çevrimiçi) alabilme imkanı sunmaktadır.  *Yeni Web Sitemizdeki “Turkuaz Restorant” linkine tıklandığında  www.restaurant.ermenekturkuaz.com adlı Restorant sayfamıza bağlanarak buradan Mesire alanımızdaki Restorantımız ve menüleri hakkında çeşitli bilgilere ulaşılabileceği gibi; “Online Ödeme” başlığı altında Tur firmaları, Toplu Yemekler ve Düğün Organizasyonları öncelikli olmak üzere Sanal Posumuz üzerinden ödeme alınabilecektir. Erken ödeme durumlarında bu tip firmalara %10 a varan erken ödeme indirimleri uygulanacaktır. *Yeni Web Sitemizdeki “Ermenek El İşleri” bölümünde Ermenek Belediyesinin de destek verdiği, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan el sanatları kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin ürettikleri el emeği ürünlerini ziyaretçilerimizin de görme şansını yakalayabilmesi için başlıklar halinde sunulmuştur. *Yeni Web Sitemizdeki “Video Galeri” Bölümü daha da genişletilerek “Youtube” sayfası üzerinde  Ermenek ve Belediyemiz Etkinliklerini tanıtıcı yeni videolar eklenmiştir. *QR Kod Çalışması Kapsamında ilçemizin çeşitli tarihi ve turistik yerlerine konulan Kare Kod tanıtım levhalarımızdaki tüm videolar ve içeriklerde yine yeni web sitemizin altyapısında bulunacaktır.
Yeni Web sitemizin ilçemize ve Belediyemize hayırlı olmasını dileriz..

www.ermenek.bel.tr