ERMENEK BELEDİYE MECLİSİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Ermenek Belediye Meclisi üyeleri anlamlı bir yardımlaşma örneği sergileyerek 15 Temmuz Demokrasi şehitleri ve gazileri için bağışta bulundu. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Uğur SÖZKESEN; “15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralılarımıza destek olabilmek için Başbakanlık Genelgesi ile 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası başlatılmıştı. Ermenek Belediye Meclisi olarak yardım kampanyasına destek olabilmek için 12.000.00 TL bağışlanmıştır. Türk milletinin kültüründe zor günlerde yardımlaşma vardır. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.
Terör faaliyetleri karşısında Tüm Ülke birlik olup kenetlendiğimiz takdirde, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen karanlık güçlerin hesapları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, ulusal güvenliğini tehdit eden her türlü terörist oluşum ve şiddet faaliyetlerinin karşısında durabilecek kudrete sahiptir” dedi.