ERMENEK BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ 6. DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Ermenek Belediyesi Kadın Meclisi 6. Dönemin ilk toplantısını yapmak için 28.11.2019 Perşembe günü saat 20:00 da Kadınlar Lokalinde toplanarak yeni dönemin yönetim kurulu üyelerini ve Meclis Başkanını seçti. Üyelerin katılımı ile yapılan oylama sonucu; Kadın Meclisi Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Divan Üyeleri seçildi. Seçilen Meclis Başkanı Zehra Sevimli ve Başkan Yardımcısı Asiye Çetin ve Divan Üyeleri, Meclis eski Başkanları ve üyeler ile birlikte güzel işler yapacaklarını belirterek dönem içerisinde yapmayı planladıkları işlemlerden bahsettiler ve yapılan görev dağılımı neticesinde toplantı sona erdi .